Home PageInformatieAlgemene voorwaarden en Privacyverklaring

Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

Beschrijvingen in de webwinkel

Jacqueline Creations doet haar uiterste best om van de Beelden,Figuren,Kunst,Cadeau en of Geschenk. een zo duidelijk mogelijke beschrijving te geven. En deze zo volledig en goed mogelijk te fotograferen. Ook voor de afmetingen heeft zij haar best gedaan dit zo goed mogelijk weer te geven in haar website. Het product leent zich alleen niet altijd voor een betere afmeting.

  • Kleur,afwijkingen,prijs en typefouten voorbehouden.
  • Prijzen kunnen ten alle tijde in de webwinkel aangepast worden door Jacqueline Creations.

Hebt u specifieke vragen over een beeld of figuurbeeld. Of zijn er onduidelijkheden over beschrijving,kleur of afmeting van een beeld of figuurbeeld. Dan kunt u mij hier natuurlijk altijd over mailen of bellen. Jacqueline Creations zal u vragen uiteraard zo snel mogelijk beantwoorden.

Info@jacquelinecreations.nl

Tel. 06-48492524

Beschikbaarheid

Jacqueline Creations probeert haar webwinkel zo goed mogelijk en zo snel mogelijk bij te werken. Aangezien ik ook op markten en braderieën te vinden ben. Kan het zijn dat u net een bestelling plaatst. En dat een beeld,figuur beeld,kunst beeld of cadeau beeld wat in de webwinkel staat niet meer beschikbaar is. Jacqueline Creations zal in dit geval zo snel mogelijk contact met u opnemen om u hierover te informeren en een passende oplossing te zoeken.

Bestellen/betalen

Alle Beelden,Figuren,Kunst,Cadeau of Geschenk. kunnen online via de website worden besteld. Ze kunnen op afspraak op mijn thuisadres in Heerenveen worden opgehaald. Maar kunnen desgewenst ook worden bezorgd met Post.nl of koeriersbedrijf. Bij het plaatsen van u online bestelling,hebt u de mogelijkheden:

  • Om op een veilige manier direct te betalen via Sissow payment innovations met iDEAL.
  • Of te betalen via bankoverschrijving op rekening van Jacqueline Creations (vermeld hierbij duidelijk u Naam, bestelling nummer en #SKU nummer).

Zodra de betaling dat wil zeggen het gehele aankoopbedrag,inclusief verzendkosten bij Jacqueline Creations ontvangen is. Word u bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. In de webwinkel bestelde beelden,kunst of figuurbeelden dienen binnen 14 dagen na besteldatum te zijn voldaan op rekening van Jacqueline Creations. Is u betaling na 14 dagen nog niet voldaan wordt de bestelling geannuleerd. Als u de bestelling op mijn thuisadres wenst op te halen. Kun u contact opnemen met Jacqueline Creations om hiervoor een afspraak te maken. De factuur/aankoopbon ontvangt u bij aflevering van de bestelling. Jacqueline Creations valt onder de kleine ondernemersregeling. Dit betekent dat zij geen btw verwerkt in haar factuur en dit ook niet terug mag vragen aan de belasting.

Verzenden van bestellingen

Bestellingen zullen door Jacqueline Creations altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij post.nl of koeriersbedrijf. Desondanks kunnen er natuurlijk altijd beschadigingen en/of gebreken voorkomen. Neemt u in dat geval na ontvangst van de bestelling zo snel mogelijk contact met mij op. We kunnen dan samen het probleem zo goed mogelijk en betrouwbaar mogelijk oplossen.

  • Jacqueline Creations is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of verloren gaan van beelden en decoraties tijdens het vervoer door Post.nl of koeriersbedrijf.
  • De verzendtarieven via Post.nl binnen Nederland zijn,pakket tot 10 kg,maximaal formaat 100x100x50 cm €6,95. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
  • Bij beelden zwaarder dan 10 kg en boven de 100x100x50 cm vindt eventuele bezorging altijd in overleg plaats. Dit omdat de bezorgkosten dan flink hoger liggen.
  • Bij de beelden waar dit van toepassing is, wordt dit aangegeven in de webwinkel.

Ruilen of retourneren

Als desbetreffende bestelling om wat voor reden dan ook niet is wat u ervan verwacht. Dan kan het binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd. U kunt mij mailen via  info@jacquelinecreations.nl of telefonisch contact met mij opnemen 06-48492524, dat u de bestelling retour wilt doen of ruilen. Daarna kunt u de bestelling in goede staat,in de onbeschadigde originele verpakking,voldoende gefrankeerd retour sturen. Als u een bestelling wilt ruilen of retourneren houdt dan rekening met het volgende:

  • Stuur mij eerst een mail of neem contact met mij op.
  • Retourneer de bestelling voldoende gefrankeerd binnen 14 dagen na ontvangst weer terug naar Jacqueline Creations. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten alsmede de retour kosten.
  • Jacqueline Creations vergoed volledig aankoopbedrag binnen 10 dagen als bestelling onbeschadigd,met originele verpakking geretourneerd is.
  • Jacqueline Creations vergoed geen bestellingen die zichtbaar beschadigd zijn.
  • Voeg bij de retourzending een kopie van de factuur en u bankgegevens,zodat Jacqueline Creations u aankoopbedrag kan terug storten.

Garantie

Al mijn Beelden,Figuren,Kunst,Cadeau en of Geschenk zijn met veel liefde,passie en met eigen handgemaakt. Dat wil ook zeggen dat geen één beeld of decoratie hetzelfde is of kan zijn. Dit maakt het dan ook zo bijzonder. Ik sta garant voor mijn beelden mits er op een goede manier mee om wordt gegaan het blijft een kwetsbaar product.

  • Beelden en figuurbeelden kunnen met een droge of vochtige doek of kwast worden afgenomen,gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen.
  • Beelden en figuurbeelden die bewerkt zijn met Stone Art (steen effect) dienen met een droge doek afgenomen te worden. Dit omdat Stone Art een poedervorm is en deze deels verloren kan gaan als ze afgenomen worden met een vochtige doek. Deze beelden kunnen dan ook niet buiten.
  • Niet alle beelden en figuurbeelden in de webwinkel zijn geschikt voor buiten. Wilt u een beeld of decoratie buiten plaatsen maar er word in de webwinkel niet aangegeven dat dat kan. Neem dan gerust even contact met mij op om te overleggen.
  • Alle beelden en figuurbeelden zijn voorzien van een vernislaag.
  • Beelden of figuurbeelden voor buiten krijgen een extra vernislaag om ze te beschermen tegen weersinvloeden.
  • Bij het verplaatsen van beelden en figuurbeelden deze gelieve zo veel mogelijk bij de steen of poot vast te nemen.

Privacyverklaring

Jacqueline Creations, gevestigd aan Alde Leane 2 8405 BV Luxwoude, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.jacquelinecreations.nl/Jacqueline Kramer Alde Leane 2 8405 BV Luxwoude 06-48492524

Persoonsgegevens die ik verwerk

Jacqueline Creations verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Bankrekeningnummer
  • Locatie gegevens
  • Recensies/reviews
  • Gegevens over uw activiteiten op mijn website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op mijn website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (Bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentie netwerk)
  • Overige gegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een gebruikersaccount aan te maken in mijn website, correspondentie via e-mail, telefonisch via berichten of app.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via info@jacquelinecreations.nl, dan verwijderen ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Jacqueline Creations verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Opstellen van een factuur
  • Om goederen en diensten bij u af te kunnen leveren
  • Het afhandelen van u betaling
  • U te kunnen bellen, appen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening te kunnen uitvoeren of u te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten.
  • U de mogelijkheid bieden een account aan te maken.
  • Recensies/reviews door u geschreven te kunnen plaatsen in haar website.
  • Jacqueline Creations verwerkt ook persoonsgegevens als zij hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die nodig zijn voor de belasting. Ook bewaard zij gegevens 7 jaar volgens verplichte belastingwetgeving,

Bij een online aankoop is het noodzakelijk om deze gegevens te hebben voor de uitvoering van de bestelling.

Geautomatiseerde besluitvorming

Jacqueline Creations neemt  niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Jacqueline Creations) tussen zit. Jacqueline Creations gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: WordPress  theme maya, Words, Google,

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

Jacqueline Creations  bewaart u persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor gegevens worden verzameld. Jacqueline Creations bewaart volgende gegevens 7 jaar volgens verplichte belasting wetgeving.

  • Voor en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Verzendadres

Overige gegevens die ik bewaar zijn gegevens gegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een gebruikersaccount aan te maken in mijn website, een recensie/review  te schrijven in mijn website, correspondentie via e-mail, telefonisch  via berichten of app.

Delen van persoonsgegevens met derden

Jacqueline Creations deelt alleen persoonsgegevens met derden indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Het verkopen van gegevens aan derden gebeurt niet. Bewerkers die mijn gegevens bewerken doen dit volledig onder mijn verantwoordelijkheid en verwerken de gegevens enkel voor het doel waarvoor de gegevens oorspronkelijk zijn verzameld. Met de bedrijven die uw gegevens verwerken in mijn opdracht ,is een bewerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Jacqueline Creations blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Als gegevens worden gedeeld en dus niet meer enkel worden gebruikt voor het doel waarvoor de gegevens oorspronkelijk zijn verzameld . Vanwege een wettelijke verplichting bijvoorbeeld met de belastingdienst of Sissow (betalen via IDEAl)  is Jacqueline Creations niet meer verantwoordelijk voor de verstrekte gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Jacqueline Creations gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk  voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Cookie: Google analytics, Naam: Utma, Functie: Analytische cookie die website bezoek meet, Bewaartermijn: 2 jaar.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Jacqueline Creations en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@jacquelinecreations.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Jacqueline Creations wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Jacqueline Creations neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik ,neem dan contact op met Jacqueline Kramer 06-48492524 of via info@jacquelinecreations.nl

 

 

JC-Logo-SG70px

 

 

X