Altijd Anders,Uniek en gemaakt door mij ! Webwinkel Decoratie beelden, Kunst beelden. Figuren, Abstracte of Decoratieve, Beelden. Een Cadeau of Geschenk.Voor in Huis of Kantoor .
Altijd Anders,Uniek en gemaakt door mij ! Webwinkel Decoratie beelden, Kunst beelden. Figuren, Abstracte of Decoratieve, Beelden. Een Cadeau of Geschenk.Voor in Huis of Kantoor .Decoratief  beeld met Boeddha hoofd. Het geheel is gemaakt op een schijf en geplaatst op een mooie standaard. Meestal wordt een Boeddha beeld cadeau gegeven aan goede vrienden of kennissen. Als: Verjaardag-Relatie-Huwelijks-Jubileum-Vriendschap-Afscheid cadeau en of geschenk. Jezelf een Boeddha beeld Cadeau doen kan natuurlijk ook. Het is een mooi kunst beeld als woonaccessoire voor in huis. Het verhaal dat dit ongeluk zou brengen is een westers fabeltje.Decoratief  beeld met Boeddha hoofd. Het geheel is gemaakt op een schijf en geplaatst op een mooie standaard. Meestal wordt een Boeddha beeld cadeau gegeven aan goede vrienden of kennissen. Als: Verjaardag-Relatie-Huwelijks-Jubileum-Vriendschap-Afscheid cadeau en of geschenk. Jezelf een Boeddha beeld Cadeau doen kan natuurlijk ook. Het is een mooi kunst beeld als woonaccessoire voor in huis. Het verhaal dat dit ongeluk zou brengen is een westers fabeltje.

Decoratief Boeddha beeld

 55.00

Decoratief  beeld met Boeddha hoofdHet geheel is gemaakt op een schijf en geplaatst op een mooie standaard.

Meestal wordt een Boeddha beeld cadeau gegeven aan goede vrienden of kennissen. Als: Verjaardag-Relatie-Huwelijks-Jubileum-Vriendschap-Afscheid cadeau en of geschenk.

Jezelf een Boeddha beeld Cadeau doen kan natuurlijk ook. Het is een mooi kunst beeld als woonaccessoire voor in huis. Het verhaal dat dit ongeluk zou brengen is een westers fabeltje.

1 op voorraad

Product omschrijving

  • Soort produkt: Eigen handgemaakt
  • Afmeting: Diameter schijf 30 cm,hoogte 36 cm.
  • Geschikt voor: Binnen
  • Gemaakt van: Diverse materialen waaronder styropor,pretex loodkleur en klei.
  • Afwerking: Acrylverf en vernis.
  • Categorieën: Beelden,Figuren en Kunst>Boeddha.

Klant review

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Er zijn nog geen reviews

Ben de eerste die een review schrijft “Decoratief Boeddha beeld”